top of page
Crítiques
Copia de ALBERTARRIBAS_Licaó_059_edited.jpg

«Pocs cops he estat pres per la paraula com avui, quina meravella! Un actor en un racó, quatre cartons i res més. Oi que semblaria fàcil de dirigir?  Doncs crec que ha de ser més complicat que aterrar un avió a l'escenari. Això ha fet Albert Arribas; amb la veu, el gest i sobretot la mirada de l’actor, ha aconseguit trasbalsar-nos a tots» 

(Pere Garcia, Girona FM)

«Torrecilla es transforma, creix i fa una interpretació genial. No hi ha efectes d'il·luminació, ni escenari, només ell i qui l'escolta. Res més, tot és text, tot és intenció, i l'espectacle entra per la pell, pels ulls, per les sensacions.»

(Elvira Franch, Espectáculos BCN)

 

«Licaó de Dimitris Dimitriadis, un text bellíssim humanista que parla de l’essencial aquí i ara, intensitat minimalista, molt bona feina d’Albert Arribas i Sergi Torrecilla, un regal de Centaure Produccions que mereix reprogramació per una llarga temporada. En època de pantalles, el teatre íntim humanista que interpel·la l’altre és un acte radical. No us ho perdeu.»

(Jordi F. Anton, Opera BCN)

 

«En efecte, un dels espectacles més subtils que he vist. Una lliçó d’interpretació on l’actor només inicia l’acció i la deixa suspesa. Tot s’insinua i tot s’entén. I els deu de públic, clavats a la cadira. I sense tecnologia punta. Peter Brook estaria content: no cal res més.»

(Lluís Hansen, dramaturg)

 

«Una obra que demostra que el teatre pot ser alta literatura. No us la perdeu perquè és una meravella.»

(Raquel Picolo, bibliotecària)

 

«L’Arribas és un dels nostres creadors escènics més radicals. Amb Licaó converteix l’esplèndid text de Dimitris Dimitriadis en una experiència íntima de mirada i desig entre l’intèrpret (un enorme Sergi Torrecilla) i l’espectador.» 

(Oriol Puig Taulé, crític de Núvol)

 

«Surto de veure Teatre en estat pur. Un absolutament immens Sergi Torrecilla. Enorme en les mirades, silencis, en com dir el text! Mereix tots els premis del món!! Un espectacle no per a tothom! La generositat d’actuació és única! Increïble! Difícil d’oblidar el viscut!»

(Guillem)

 

«El Sergi Torrecilla m’ha deixat bocabadat amb la seva capacitat de crear un espai d’intimitat amb el públic. Bravo!»

(Adam Martín)

 

«Podria dir allò tan tòpic de “un dia després, i no se me’n va del cap”. Però no és veritat. D’on no se’n va és de la mirada.»

(Diego R.)

CAT

Crítiques

«L’actor, immens, construeix amb nosaltres la dialèctica del desig, a través del canal de la mirada –el gran tema de la peça»

«Torrecilla està de premi, transmet una sensibilitat invasiva que es transforma en sensualitat encisadora»

«El ritual i la soledat d’uns personatges que troben moments de lucidesa per dignificar la seva existència anònima»

«La feina feta pel Sergi Torrecilla és titànica. Darrere d’aquesta espècie de performance es veu un treball per part de l’actor dur i metòdic. La direcció d’Arribas en aquest sentit és magistral.»

«Un Sergi Torrecilla magnífic, tant pel que fa (ulls  a banda) a la modulació de la veu, com a tota la seva també ben precisa gestualitat»

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page