top of page

 

Sílvia Sonet (Novaveu)

Fa setmanes vam anar amb el Nil Martín a la Sala Hiroshima i vam flipar molt. Estem hiperocupades i no hem pogut escriure res... però tenim una petició, així que aquí va la nostra tuit-crítica d'Illud Mysticum de Centaure Produccions i Francesc Cuéllar:

La Sala Hiroshima dedicada a la investigació escènica i el suport a les noves generacions ofereix espectacles de teatre físic atrevits en formats trencadors! El seu director va proposar a Albert Arribas i Fran Cuéllar treballar junts. 

Veient les formes dels dos artistes, va considerar que podrien ser un bon tàndem per tal de crear un espectacle que queda inclós dins la pentalogia #SR que Arribas està dedicant a la investigació de l’obra de Santiago Rusiñol. 

El resultat és un espectacle que estripa el text, el desgrana i n’extreu tot el suc per crear imatges i explicar una història a través d’acció i moviment portant l’espectador per un camí molt personal.

Illud Mysticum és un treball realment interessant i amb el Nil Martín des d’aquí fem la crida a Centaure Produccions i Francesc Cuéllar: si us plau, deixeu-nos entrar als assajos de la quarta part, volem ser testimonis de la creació dels vostres espectacles!

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page