top of page
Cuéllar
_MG_3653.JPG
CAT
ESP

Francesc Cuéllar és cofundador de la companyia Fundación Agrupación Colectiva, amb la que ha estrenat títols com My low cost revolution, Subversive Collective Violence, Illud Mysticum #SR, Livalone i Protocolos de acción frente a lo desconocido.

 

Ha treballat en teatres com la Sala Beckett, la Biblioteca Nacional de Catalunya, el Teatre Tantaranta, el Festival TNT o el Festival GREC, sota les ordres de Joan Ollé, Albert Arribas, Glòria Balanyà, Sílvia Ferrando, Marc Angelet, Dani Meyer o Júlia Barceló.

 

Debuta en televisió l’any 2012 amb Kubala, Moreno i Manchón de Diagonal TV, just després d’haver treballat amb Dani de la Orden al teaser de Naked Rusian Girls aquell mateix any. S’estrena al cinema l’any 2014 amb Born de Claudio Zulian i l’any següent protagonitza l’òpera prima d’Alejandro Mira Antonio cumple 50.

 

També ha participat a la websèrie El Ramon de les Olives i ha participat en sèries com La peluquería (TVE, Brutalmedia), Nit i Dia (TV3, Mediapro) i Mercado central (TVE, Diagonal TV).

Francesc Cuéllar

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page