top of page

 

Comentari de Maite Nogueras Adiego

FRAU Mercat Flors (7 hores)

Decepció total, un frau per a l'espectador o sigui per a mi total. Un rotllo, una pèrdua de temps. No poso imatges per no fer-li publicitat.

 

Resposta d'Edu Sí Sí Beltran

Jo quan vaig veure que durava set hores, el primer que vaig pensar és que devia ser una presa de pèl, no se m'acut cap raó per la qual una història correctament explicada i sense cap mena de subtrames innecessàries, posades només per donar feina a més actors, pugui durar tant.

 

Resposta de Maite Nogueras Adiego

Fa tres temporades el Grec ens va oferir Tragèdies Romanes (5 hores). Com a curiositat vaig assistir i va ser de principi a fi espectacular, el seu director Ivo van Hove és des de llavors per a mi referència d'excel·lència teatral. Aquest any amb La força oculta ha repetit genialitat. En veure FRAU amb el repte de 7 hores, i aprofitant una entrada de bon preu, he anat, amb l'ànim preparat. Però això ha estat, PRESA DE PÈL TOTAL, i l'obra inaguantable, dolenta, allargant el temps sense raó de ser, repetitivament, un sense sentit. He marxat hores abans del final, com altres espectadors.

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page