top of page
Comentaris

A fora va formar part de F.R.A.U., un espectacle de set hores d'Albert Arribas a partir del Quadern del frau d'Albert Balasch, estrenat al Mercat de les Flors durant el Grec 2016 Festival de Barcelona.

 

Alguns comentaris sobre l'obra

«Les tres intèrprets, les tres gràcies, les tres Maries de F.R.A.U. (unsere liebe Frau) són tres bèsties, tres forces de la natura, tres monstres de l’escena. Almirall, Jaume i Ossó (dit així semblen tres generals de l’exèrcit) porten, literalment, el pes del muntatge, treballen com unes burres i sembla que s’ho passin bomba. Comencen atacant A fora, un pròleg, que al llibre editat per Edicions 62 duu una cita molt reveladora de Mercè Rodoreda: “Té, això i això i això. I ara prou”. Seductores, nenes, putes (vull dir múrries), rondallaires, contacontes i cuentistes. Cupletistes de la paraula i ploraneres de professió. “Viuré. Viuré parauletes. Lamentable”. “Sisplau, no signifiqueu”. Melodramàtiques. Dignes. Barroeres. Simplement estupendes.»

(Oriol Puig Taulé)

 

«Quin gust! No cal que siguin holandesos per fer teatre de referència. Merci pel risc, la bogeria, la poesia i per moments antològics plens d'humor i auto-ironia.»

(Joan Codina)

«Les tres actrius Mònica Almirall, Antònia Jaume i Marta Ossó, s’hi deixen la pell»

(Imma Barba i Miquel Gascón)

Altres materials:

«FRAU al Grec: Arribas contra Balasch»

«Albert Arribas: ‘L’art serveix per recordar-nos que ens estem morint’»

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page