top of page
Crítiques
CENTAURE_AlContrari_Premsa_018.jpg

«Un obrot.

És increïble... Veus una persona humana desfent-se a poc a poc sobre l'escenari...

Una interpretació magnífica.»

(Marc Giró, comunicador cultural)

«Delicioso.»

(Cristina Plazas, actriu)

«Un text de Lluïsa Cunillé que parla del teatre i, per tant, de la vida. A l’escenari dues actrius que ensenyen l’artifici i ens posen “la pell d’oca”»

(Marta Vives, periodista)

«A Al Contrari! na Berta Giraut i na Antònia Jaume fan orfebreria teatral i serveixen parrús. Aquest és el teatre que vull! Visca Centaure Produccions, visca Albert Arribas, visca Lluïsa Cunillé i visca la màgia del teatre!»

(Joan Codina, actor)

«Surto de la Sala Atrium convençut d'haver assistit a una veritable EPIFANIA. Un text prodigiós i dues actrius en estat de gràcia m'han reconciliat amb l'ésser humà. De veritat, m'ha impressionat. He sortit TOCAT. Extrema sensibilitat i exquisidesa, la vostra. Gràcies per fer-ho possible!»

(David Escamilla, comunicador)

«Quin tros de text, de direcció i d'interpretació. Al contrari! és un espectacle que es mereix gira i reposició. Gràcies a tot l'equip!»

(Teresa Ferré Panisello, professora universitària)

«És preferible cremar un teatre en ruïnes i tornar l'activitat dramàtica a la ciutadania o mantenir-lo? 'Al contrari!', o la Lluïsa Cunillé més còmica i lapidària a la Sala Atrium, amb dues grans actrius (Antònia Jaume i Berta Giraut) dirigides per Albert Arribas.»

(Josep Solervicens, professor universitari)

«No us perdeu aquesta obra fascinant de Centaure Produccions a la Sala Atrium. Riureu, us emocionareu i creureu en la màgia del teatre. Magnífic duel de titanes.»

(Leo V. Granados)

«Sortir de Sala Atrium pensant que sóc incapaç d'explicar l'obra (Al contrari!) que acabo de veure. Però no puc parar de recomanar-la. Teatre de l'absurd? No ho sé. Però la peça t'atrapa i t'enamora. Genial.»

(Cristina Robert)

«Una obra plena de frases precioses, amb un vocabulari ric i moltes vegades punyent. (...) Un deliri teatral, amb parodies incloses, marcades per la boníssima direcció d'Arribas.»

(Elvira Franch)

«No us perdeu Al contrari! de Lluïsa Cunillé amb unes enormes i magnífiques Antònia Jaume i Berta Giraut, i una intel·ligent posada en escena d'Albert Arribas. Llarga vida a Centaure Produccions!»

(Elisabeth Massana, investigadora teatral)

«Ahir vaig tornar a la Sala Atrium (visca!) i vaig gaudir de valent amb les actuacions de Berta Giraut i Antònia Jaume. Al contrari! és, sobretot, una demostració del talent d'aquestes dues actrius. Un text de Lluïsa Cunillé divertit i emocionant que val la pena veure.»

(Clara Narvion, periodista)

«Aplaudint a més no poder.»

«Grans actrius»

(Maria Clausó, actriu)

«Una obra de les que, a l'endemà, un hi segueix pensant. Ah! I sense cançonetes. Fem teatre sisplau!»

(Mario Armengou)

«Una joia escènica i literària.»

(Àlex Bargalló)

«Unes magnífiques Berta Giraut i Antònia Jaume.»

(Teló de fons)

«100% recomanable.»

(Beli Klein)

Grans interpretacions! Per una banda una sòbria Antònia Jaume, en el paper d'una directora d'un teatre municipal a punt de tancar! I per l'altra, una excel·lent Berta Giraut, que interpreta quatre papers molt diferents, amb uns magnífics canvis de vestuari a la vista del públic!

(Marc Pineda)

CAT

Crítiques

«Emergeix aleshores una altra Cunillé, directa i sarcàstica, alliberada dels seus tòpics, més Ionesco que Pinter, més juganera a la valleinclanesca. Rematen el guisat dues grans interpretacions que baixen la pell i els ossos a la pista. Antònia Jaume és un mapa de sentiments que orienta l’obra, mentre que una camaleònica Berta Giraut executa un ventall de personatges d’antologia. El més difícil encara protagonitza la primera gran obra de l’any..»

«Les dues intèrprets mereixen totes les lloances.»

«Al contrari! és un cant a la màgia precària de l’escena, i emociona més que moltes superproduccions amb aparatoses escenografies hiperrealistes.»

«El virtuós contrast entre les dues interpretacions, insuperables, ens permet sintonitzar amb freqüències d’ona insospitades.»

«Doble oportunidad para admirar dos grandes trabajos interpretativos absolutamente diferentes.»

«El personatge parla de la condició pròpia però comprenc que parla de nosaltres, que parla de tu. I de mi. De totes aquelles vegades que ens hem cregut, que ens hem il·lusionat, amb una idea, un projecte, un horitzó; que hem construït a partir de zero; que hem creat damunt les expectatives. De les vocacions esquerdades. Dels talents difuminats. I de com el sistema, l’entorn, les rutines de producció, les vileses humanes, la incapacitat o la mala sort ho ha dinamitat tot fins a fer-ho miques. O cendra. Noto que la seva fragilitat és també la meva.»

«S’ha de veure.»

«Un text polític de lluïsa cunillé brillantment interpretat per Berta Giraut i Antònia Jaume.»

«Una obra estupenda de Lluïsa Cunillé.»

«Molt ben guiades per Arribas, totes dues actrius li donen a la comèdia el to just.»

«Que el teatre és un ofici de bojos no havia quedat mai tan clar com en aquesta meravellosa comèdia de Lluïsa Cunillé i Albert Arribas que, a més, dispara amb bala al menyspreu de la política i els governants per la cultura.»

Xavi Pardo (Rac 1)

«Mort el teatre (l'edifici, la història, la institució, la hipocresia) ens queda el teatre (l'escenificació s'ha alliberat; és precària com a l'època del corralito de Buenos aires, però no té cap filtre que la subjugui).»

«Un text espectacular i una actuació de la protagonista difícil d'oblidar.»

«Teatre en estat pur, sense garlandes, que agradarà especialment a les persones assídues dels teatres... com un amarg cafè de delicatessen d'importació sense sucre»
«No us perdeu aquesta proposta que m'ha deixat bocabadat»

«Una joia teatral, començant pel text, que és una autèntica meravella.»

«Amb dues actrius extraordinàries, unes escenes meravelloses, uns diàlegs conciliadors, molt reveladors i plens de veritat, fa que aquesta peça teatral sigui imprescindible de veure.»

«Queda clar que el tàndem Cunillé-Arribas funciona i ens pot donar grans alegries. N'esperem moltes més.»

«Dos intèrprets a l’escenari dramatitzen retrobaments, encontres i coincidències que tot ho trasbalsen i tot ho canvien.»

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page