top of page
Mont Plans
CADIRES_7605_[Carme_Ferrer].jpgMont Plans

Mont Plans és una actriu catalana i creadora escènica.

 

De petita amb la seva família s’instal·la a Barcelona. Estudis de solfeig i cant al Conservatori Superior de Música del Liceu. A partir d’aquí treballa en diferents àmbits com l’escola Zeleste cursos de jazz amb Loti Lewis, fa de solista del Cor Calenda Maia dirigit per Rafael Subirachs. Treball de dibuix, pintura i disseny publicitari a l’Escola Massana. Com a fotògrafa, a Tele/eXpres i de freelance a diferents publicacions (Interviú, Jano, Lecturas, etc.). També viatja al Marroc, Tunísia, Líbia, Algèria, Níger, Costa d’Ivori i Turquia amb reportatges fotogràfics.

 

A principis dels anys 1980 entra a formar part de la companyia La Cubana, on treballarà amb gran èxit fins al 1993. També ha estat actriu de Dagoll Dagom i ha treballat amb directors com Calixte Bieito, Sergi Belbel o Xavier Albertí. El 2012 torna a la Cubana per representar Campanades de boda. Ha treballat al teatre i a la televisió, on va adquirir una gran popularitat en ésser una de les tres Teresines de la famosa sèrie Teresina S.A..

 

A més d’actriu, és creadora dels seus propis espectacles, com Chaise Longue, Les dones som… Com som!, Com deia aquella o Sembla que rigui, sovint en autoria compartida.

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page